Tietoa minusta

Hei sinulle! Ihanaa, että löysit tiesi tänne!

 

Olen Emma, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja ammattijärjestäjä. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja ja tässä roolissa olenkin päässyt tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan monipuolisesti ennen siirtymistäni koulumaailmaan. Työkokemusta on kertynyt laajasti lähes viidentoista vuoden ajalta, jonka aikana olen päässyt työskentelemään upeiden nepsy-henkilöiden kanssa monenlaisissa ympäristöissä. Työkokemusta minulla on vaativasta sairaanhoidollisesta osastotyöstä, ryhmäkotielämästä sekä toimintakeskuksesta. Tällä hetkellä työskentelen pienluokalla yläkoulun puolella.

 

Ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi valmistuin keväällä 2022. Osaamistani syvennän jatkuvasti lisää ja kokemusta näiden teemojen parista kartutan aktiivisesti joka päivä nykyisessä työssäni. Valmentajana olen empaattinen, joustava ja tunneälykäs. Työskentelytapani on vahvuus- ja voimavarakeskeistä. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni onkin auttaa asiakasta löytämään omat piilovoimansa ja tästä ajatuksesta kumpuaa myös yritykseni nimi. Neuropsykiatrista valmennusta olen tehnyt eniten teini-ikäisten nuorten sekä perheellisten aikuisten kanssa.

 

Erityiseen osaamisalueeseeni kuuluu ratkaisukeskeinen valmennus henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen-, tavaroiden-, ajan- tai tunteidenhallinnan kanssa. Näiden teemojen ympärillä tarjoan myös järjestyspalveluita, joiden tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään omaan arkeen ja kotiinsa sopivat ratkaisut, joiden ylläpito on helppoa ja vaivatonta. Hyödynnän myös järjestyskäynneissä elementtejä neuropsykiatrisesta  valmennuksesta. 

Valmennustyössäni noudatan Neuropsykiatriset valmentajat ry:n eettisiä ohjeita.

Emma